zeep uit de moestuin

7.95

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Afmeting: 9 x 6 x 3 cm
Merk: Maitre savonitto
Inhoud: 180 gr.
Soorten:  saffraan, honing
Bijzonderheden: Een groot stuk zeep met extracten van saffraan en de biologische essentiële oliën cypres en jeneverbes. De zeep heeft geen parfumgeur maar ruikt naar de essentiële olie.
De combinatie van de ingrediënten dragen bij aan het vertragen van het verouderingsproces van de huid (anti-age) en de vorming van pigmentvlekken.

De zeep met extracten van  honing uit de Provence en de biologische mandarijn (groen) en tea tree. De zeep heeft geen parfumgeur maar ruikt naar de essentiële olie. De combinatie van de ingrediënten dragen bij aan het herstellen van de huidcellen. De oliën verzachten en voeden de huid. Een weldaad voor uw huid.

De zeep zelf bevat olijfolie en roze klei, een natuurlijke klei vol mineralen die de huid hydrateren en verzorgen. De klei wordt al sinds de oudheid gebruikt bij de lichaamsverzorging en tegenwoordig veel toegepast in kleimaskers met een hydraterende en opwekkend effect. De roze klei is ook geschikt als u een gevoelige huid heeft.

Alle ingrediënten van de zeep komen uit de Provence en zijn grotendeels biologisch geteeld. Saffraan zijn eigenlijk de stampertjes van de saffraan krokus (Crocus sativus). Het is een prachtige, paarse bloem. De stampers worden met de hand geoogst. Het is een heel kostbaar kruid. De saffraan uit de zeep wordt in de Provence geteeld.

Extra informatie

Soorten

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “zeep uit de moestuin” te beoordelen

Andere suggesties…

Top